ForsBrunn Häst


Bilden: Cecilia och Bellis.

På Fors Brunn erbjuder vi gedigen utbildnig för häst och ryttare. Vi har ett ridhus byggt 2006 med trevlig atmosfär och bra underlag. Det finns tillgång till toa och stor parkering. 
Jag som har hand om hästdelen i vårt företag heter Cecilia Zetterlund och är utbildad ridinstruktör samt auktoriserad C-tränare i dressyr. Jag har erfarenhet t.o.m Prix St Georg dressyr. 
I mån av tid tar jag emot hästar för vidareutbildning/visning/försäljning samt igångsättning av konvalescenter. Fokus ligger dock på privatlekionerna där jag jobbar för att hitta  långsiktiga lösningar för varje ekipage. Målet är att ge eleverna en god kunskap i ridning och hästhantering/skötsel. Allt för att varje individ ska få ut max av sitt hästliv.

Träningstider:
Träningtiderna uppdateras efter hand under denna flik. Se även Facebook https://www.facebook.com/ForsBrunn

Hästarna i stallet kan du se här.

Ridhuset är i första hand öppet för alla med ridhuskort men du kan även betala per ridtillfälle. Säg då till i förväg om du vill rida. Se ridhusregler och betalningar m.m under fliken ridhuset innan du rider. 

Ridhusschema finns tillgängligt här och uppdateras efter hand.(Dåligt med det…) Observera att ridhuset kan vara stängt vissa tider. 

Under Cecilias lektionstider har ridande elev företräde i ridhuset, men du är välkommen att rida om du kan samsas med oss! :-)

Tömkörning och longering sker i första hand på vår doserade volt som igger i anslutning till parkeringen. Dock är det tillåtet att nytja ridhuset till detta vi frusen väderlek. Dock endast utan ridande i ridhuset. OBS!!! Återställ underlaget efter din häst. Tack!

Jag går att nå via hastskola@forsbrunn.se eller mobilen 070-3393786. Smsa om  det är svårt att få kontakt. Jag finns även på Facebook https://www.facebook.com/ForsBrunn

Välkomna!

           © Sissi Zetterlund 2013