Träningar och Kurser

Träningar för Cecilia Zetterlund

Cecilia och Bellis

14725716 1275973489101134 2112935584062419744 n

Måndagar och torsdagar samt vissa lördagar har jag lektioner på ForsBrunn. Vissa dagar är jag även på  andra anläggningar håll koll på min FB för mer info.

Månadsbokning

För dig som vill rida oftare och regelbundet!

Då jag vill erbjuda mina elever en regelbunden utbildning med god möjlighet till uppföljning och kontinuitet kommer jag med start från den första december 2015 att erbjuda Dig möjligheten att månadsboka dina lektioner.

När du månadsbokar får du förutom min kunskap även flera andra fördelar.

  • Reducerat pris på lektionerna.
  • Du kan boka din lektion hemma hos mig de dagar jag jobbar hemma.
  • Du kan boka din lektion på någon av de anläggningar jag kommer till.
  • Två fria ombokningar av lektion per månad.

Om du dessutom har bokat minst tre månader under en termin har du rätt till:

  • En fri utvärdering av Dig och din häst per termin.
  • En kostnadsfri träff per termin hemma hos mig tillsammans med mina övriga aktiva ryttare då vi diskuterar valfritt ämne samt umgås över en fika.
  • Du har förtur till ev andra kurser och föreläsningar som jag anordnar.

Jag är utbildad ridinstruktör samt c-tränare i dressyr och kan jag erbjuda dig en gedigen utbildning med syftet att lära dig mer om hästar och ridning. Jag har många års erfarenhet av ridning och hästsport och är mkt intresserad av att hjälpa ekipage att hitta en helhetslösning för att nå sina mål. Du behöver inte vara tävlingsinriktad utan endast vetgirig och villig att lära. Själv utbildar och rider jag dagligen fler hästar med sikte på tävling. Jag tränar regelbundet för A-tränare och beridare/OS-ryttare. Jag deltar även regelbundet på ridsportförbundets olika vidareutbildningar för tränare för att fylla på med kunskap och inspiration som Du sedan kan ta del av.

Priser månadsbokning:

3 st 40 min lektioner 1100:-

4 st 40 min lektioner 1400:-

5 st 40 min lektioner 1700:-

Lektioner som rids utöver vald månadsbokning har ordinarie pris 400: -

Månadsbokning sker per kalendermånad. Du bokar den månad du vill. Vill du hoppa över en månad och sedan återkomma går det bra.

Betalning sker via faktura i förskott senast den sista månaden innan. Dina lektioner går att boka från den första till den sista varje månad men går inte att spara till nästkommande månad ej heller överlåta. Du har dock rätt att göra två fria ombokning per månad om du skulle få förhinder av någon anledning.Du ansvarar för att dina tider blir bokade på de tider som finns tillgängliga på de olika anläggningarna. Månadsbokning går ej att kombinera med särskilda helgkurser utan avser ”vardagsträningar”.


Avbokning av lektion på Fors Brunn (gäller ej månadsbokning) kan endast ske senast kl: 12:00 två dagar innan din lektionsdag till min mobil: 070-3393786. Ej i tid avbokad lektion debiteras. Du får naturligtvis överlåta din lektion till annan ryttare. Meddela då detta till mig. 

Bokning: Du som vill rida bokar tid via telefon 070-3393786 direkt till mig eller via hastskola@forsbrunn.se 

Vill du ha hjälp med tömkörning, markarbete eller rådgivning i hästfrågor och ridning kan jag även hjälpa dig med det. Lektionspris gäller.

Välkommen!


Priser privatlektioner: 

Tömkörning och markarbete diebiteras som privatlektioner. Rådgivning efter överenskommelse. 

40 minuter 400 : -

60 minuter 570:-

Resekostnad tillkommer vid längre körsträcka och/eller färre än fem ekipage.
Betalning sker via faktura. Fakturering 20:e - 20:e samt betalning den sista varje månad. Påminnelse avgift om 100: - påföres vid försening.

Vill du att jag kommer hem till dig? 
Vid intresse och ett deltagarantal av minst 5 personer som rider enskilda lektioner går det bra att få hjälp i ett ridhus/ridbana nära dig. Ridhusavgiften står eleven för. Resekostnad tillkommer. 

Dessa annlägningar finns jag på för närvarande:

Narvgården, Kopparberg. Kontakt och samordnare för träningarna där är Tina Brodin 073-8246686

Hästskola: Det finns även möjlighet att få privatlektioner på vår välutbildade ponny Kristall. Utbildad t.o.m Lätt A dressyr och Lätt C hoppning. Kristall är en stabil och vänlig ponny som kan ridas av såväl nybörjare som mer avancerad ryttare. Liten vuxen kan rida honom utan problem och med god behållning.

Nytt för i år är Hästskola kompis. Då kan du rida tillsammans med en kompis som har egen häst eller ponny. Kompisen betalar då för privatlektion kompis. Detta går enast att kombinera med hästskolan.

Priser Hästskolan: 

Hästskola privatlektion 30 minuter 350:-

Hästskola kompis 40 minuter 300:-

Privatlektion kompis 40 minuter 220:-

Utbildning av häst:
I mån av plats tar jag även emot hästar för utbildning, rehabträning m.m. Då ingår full skötsel samt träning, foder och strö. Ev. veterinär och skoning tillkommer. Även andra hästar än ridhästar är välkomna.

Pris: 7000: -/ månad inkl. moms. 


Swisch och bankgiro för betalning av ridhusavgifter eller fakturor. Ange endast fakturanummer om du har ett sådant. Det underlättar oerhört. Om du betalar ridhusavgifter utan fakturanummer skriv datum. Tack på förhand!

Bankgiro: 5567-6670

Swischnummer: 123 268 38 37

           © Sissi Zetterlund 2013